Тернопільська катедра на ваших світлинах: фотодобірка з Інстаграму

Тернопільська катедра

Фото: fainemisto.tv

Тернопільська катедра – надзвичайно красива архітектурна пам’ятка і одна з візитівок нашого міста. Недарма тернополяни та гості міста так часто фотографуються біля неї! Ми зібрали декілька найкращих світлин катедри, якими ви ділитеся в Інстаграмі. Знайдете свою?

Тернопільська катедра на ваших фото

Собор Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці в Тернополі, відомий також як Катедральний собор, є визначною архітектурною та християнською пам’яткою міста. Краса цього католицького храму, збудованого в стилі бароко, відома далеко за межами міста. Мабуть, тому завжди знаходиться багато бажаючих сфотографуватися біля нього!  

Хочемо зазначити, що багато користувачів соцмереж не просто фотографуються біля катедри, а підходять до справи дуже творчо. Дякуємо вам за цікаві ракурси та нестандартну подачу! Особливо оригінально виглядають світлини з віддзеркаленням у воді. Та й інші фото з цієї добірки доволі незвичні:

Катедральний собор як чудовий фон

Сучасна молодь полюбляє катедру за те, що вона дуже фотогенічно виглядає на фотографіях. І справді: всі ці архітектурні вигини, колони і масивні двері виглядають дуже інстаграмно!

Катедра як частина Тернопільського пейзажу

І на цих фото теж трішки видно катедру – придивіться уважніше. Впізнали, звідки зроблені ці кадри?

Погодьтеся, що наша Тернопільська катедра красива на будь-яких світлинах! А ви маєте таке фото?

Читайте також: Улюбленець туристів та історичний об’єкт: тристоронній годинник в Тернополі

Exit mobile version