Тернопільські дошкільнята роблять валентинки і смаколики для наших захисників

Фото: Файне місто

До Дня святого Валентина тернопільські дошкільнята випікають для наших Героїв солодощі і роблять валентинки. Малеча хоче таким чином подякувати захисникам, пише Файне місто.

Кожна група випікає смаколики й тістечка, які ми передамо на передову нашим хлопцям. Також ми передаємо тістечка пораненим героям в госпіталь. Хочемо таким чином виразити нашу глибоку вдячність і шану, — зазначає керівниця тернопільського дитячого садка №3 Ольга Довбенко.

Близько 100 дітей долучилося до приготування солодощів. Усі вони щасливі, що мають змогу, подякувати захисникам.

Фото: Файне місто

Дітки разом з батьками приготували тісто і роблять сердечки до Дня святого Валентина. Спочатку вони формують кульки, а вже потім надають форму сердечка. Дітки залюбки все виконують й отримують задоволення від процесу, — ділиться вихователька Юлія Петрівна.

У приготування печива діти вкладають свою любов та віру у перемогу. Малеча бажає нашим героям-захисникам терпіння, сил та якнайвидшої перемоги.

Директорка також поділилася, що при вході у дитсадочок розміщений стенд бойової слави Героїв. Прапори з підписами й подяками подарували закладу воїни, які зараз на передовій. Також на стенді прикріплені фотографії батьків дітей, які захищають Батьківщину. У куточку є ї трофеї, подаровані захисниками. Вони завжди нагадують воїнів, які борються за наше щасливе майбутнє.

Читайте також: День закоханих не має жодного стосунку до любові чи святості, – митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор

Автор: Анна Янко

Exit mobile version