У Тернополі нагородили військовослужбовців до Дня ЗСУ

Щороку 6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України. З цієї нагоди міський голова Сергій Надал відзначив тернопільських захисників і захисниць подяками, подарунками та Нагородними знаками міського голови. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

«Сьогодні для кожного з нас українська армія є найкращою у світі. Ви стоїте на варті захисту наших земель і наших громадян.  Українські військові знищують окупантів на суші, на морі і в повітрі. Весь світ визнає мужність, героїзм, професійність, самовідданість наших військових.  Український народ завжди підтримував і буде підтримувати своє військових, – відзначив Сергій Надал. – Сьогодні ми згадуємо захисників і захисниць, хто віддав своє життя за нашу державність, низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв сьогодення. Захисникам, хто на полі бою, лікуванні, реабілітації бажаю міцного здоров’я, натхнення, Божого захисту та ласки і якомога швидше повернутися до своїх сімей з перемогою».

До слова, до Дня Збройних сил України у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї розгорнули виставку із фондових матеріалів. Відвідувачам пропонують глянути на оригінальні речі, які привезли з зони бойових дій російсько-української війни бійці різних військових підрозділів. 

Більше: У тернопільському музеї діє виставка до Дня Збройних сил України (Фото)

Exit mobile version