У Тернополі відкриють фотовиставку робіт дітей-ВПО

Фото: ГО "Жінки в Україні"

Завтра, 15 серпня, о 12:00 на Театральному майдані в Тернополі відбудеться відкриття фотовиставки «Творимо, знайомимося, вчимося!». Про це пише Файне місто з посиланням на ГО “Жінки в Україні”.

Діти з числа ВПО, які приїхали до Тернополя з різних куточків України та місцеві діти з родин військовослужбовців зафіксували у цих фото свої спогади і враження про літо 2023 року.

Спочатку, для групи з 20 дітей провели чотири навчальних майстер-класи з основ мобільної фотозйомки. Опісля діти мали змогу продемонстрували отримані знання і навички на практиці. Для них організували чотири краєзнавчих подорожі Тернопільщиною.

Під час подорожей діти робили свої унікальні фото, таким чином, застосовуючи знання, отримані на майстер-класах з мобільної фотозйомки, — повідомляє організація.

Результатом проєкту стало створення фоторобіт для виставки «Творимо, знайомимося, вчимося!». Всього для демонстрації обрали 20 фотографій.

Після відкриття, впродовж тижня, а саме з 15.08 до 22.08, виставку демонструватимуть в Бібліотеці-музеї “Літературне Тернопілля”.

Читайте також: Викрадені реліквії синагог Тернопільщини опинились в московському музеї (Фото)

Exit mobile version