З Тернополя відправлять 3000 індивідуальних літніх аптечок військовим на передову (Фото)

Фото: ТМР

У Тернополі формують індивідуальні літні аптечки військовослужбовцям. Їх відправлять бійцям на фронт або віддадуть особисто в місті. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Забезпечення аптечками захисників впроваджують у місті з січня 2023 року. На літній період до складу аптечки включено: протизапальні, знеболюючі, жарознижувальні, протиалергічні препарати, аерозоль від опіків, лікарські засоби, які мають місцевоанестезуючу дію, – зазначили у мерії.

Всього складуть 3000 таких індивідуальних аптечок, які відправлять на передову. Також захисники чи захисниці, які перебувають у місті, можуть звернутися у Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення за адресою вул. Миколи Лисенка, 8-А.  Щоб отримати індивідуальну аптечку, необхідно пред’явити посвідчення учасника бойових дій (УБД) або довідку із військкомату.

Якщо рідні бажають отримати та передати військовослужбовцю таку аптечку, необхідно надати документи, що посвідчують родинні зв’язки, та копії документів захисника чи захисниці.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном +38 (067) 009-15-40.

Читайте також: Військовим з Тернополя посмертно присвоїли звання Герой України 

Exit mobile version