Новий начальник поліції Тернопільщини: хто він (Фото)

Зюбаненко

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Сьогодні, 19 червня, заступник Голови Нацполіції Геннадій Федорюк представив Сергія Зюбаненка як нового тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Хто він – далі у матеріалі Файного міста.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та тимчасово виконуючий обов’язки Голови НПУ Іван Вигівський переконані, що прийняте рішення буде сприяти ще більш ефективній роботі поліції області, направлене на забезпечення безпеки громадян, надання якісних поліцейських послуг та підвищення рівня довіри громадян до поліції. А це – основний критерій діяльності правоохоронного відомства, – зазначив у своєму виступі Геннадій Федорюк.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

У відділі комунікації поліції області додали, новопризначений керівник Сергій Зюбаненко — уродженець Полтавщини, має вищу юридичну освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1998 році.

У 2011 році працював начальником Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області, у 2012 начальником у Львівському міському управлінні ГУМВС, пізніше у 2015 був заступником начальника ГУМВС України у Львівській області.

Останнім місцем роботи було управління внутрішньої безпеки поліції Волині на посаді начальника.

Всі ваші напрацювання, всі ваші надбання і ті кроки, які ви ще не завершили, будуть продовжені. Я буду з вами радитися, бо більше, ніж ви, ніхто не розуміє ваш регіон. Для себе я також ставлю максимальну планку, бо за кожен мирний день в тилу ми платимо досить велику ціну. Відпочивати ми будемо менше, аби громадяни Тернополя та області почували себе в безпеці,- зазначив Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, 9 червня вже попередній начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол офіційно оголосив про своє звільнення з посади. Своє рішення він аргументував тим, що йому запропонували посаду радника голови Нацполіції.

Більше: Чому звільнився начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол?

Підготувала Катерина Ковалик

Exit mobile version