У Тернополі відкрили Гуманітарний хаб для переселенців з Луганщини (Фото)

У четвер, 6 жовтня, у Тернополі запрацював Гуманітарний хаб Сєверодонецької міської військово-цивільної адміністрації. У ньому підтримуватимуть внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій Луганської області. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як зазначають у мерії, в хабі відвідувачі зможуть отримувати гуманітарну допомогу, поради щодо працевлаштування, юридичні та психологічні консультації тощо. Секретар міської ради Ігор Гірчак додав, відкриття у Тернополі такого осередку для надання допомоги переселенцям з Луганщини є значним кроком у співпраці Тернопільської та Сєверодонецької міських територіальних громад. Це також створить простір для спілкування, соціальної підтримки, розв’язання проблем зайнятості та гуманітарної допомоги населенню.

Крім того, у цьому хабі зможуть отримати безкоштовну допомогу переселенці з будь-якої громади Луганської області. Адреса хабу: вул. Михайла Грушевського, 5-А. Графік роботи центру – у будні з 10:00 до 15:00 год.

Нагадаємо, у вересні у Тернополі запрацював центр підтримки внутрішньо переміщених осіб «ЯМаріуполь».

Більше: У Тернополі відкрили центр підтримки переселенців “ЯМаріуполь” (Фото)

Exit mobile version