У Тернополі відкрили центр підтримки переселенців “ЯМаріуполь” (Фото)

Відкриття центру "ЯМаріуполь" // Фото: ТМР

У середу, 14 вересня, у Тернополі відкрили центру підтримки внутрішньо переміщених осіб “ЯМаріуполь”. Це уже 13-й осередок, який запрацював в Україні. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Працює він на площі Героїв Євромайдану, 9. Центр «ЯМаріуполь» працює з 08:00 по 18:00 год. вихідний- неділя.

Маріупольці, котрі знайшли прихисток у Тернополі, зможуть у центрі отримати первинний медичний огляд, гуманітарну, психологічну, юридичну, соціальну допомогу. Працює також ігрова кімната для дітей. Зазначимо, що працівники центру самі з Маріуполя, тому вони як ніхто інший зрозуміють відвідувачів.

Міський голова Сергій Надал особисто привітав мера Маріуполя Вадима Бойченка з відкриттям центру та подарував гігабітний wi-fi роутер і маршрутизатор.

Сьогодні ви показуєте приклад усім іншим містам, як дбати про своїх людей. Для тернополян Маріуполь асоціюється з незламністю та героїзмом. Ми всіляко буде допомагати вам соціалізуватися у Тернополі, щоб кожен маріуполець тут мав можливість знайти роботу, діти почували себе в безпеці та відвідували заклади дошкільної освіти і школи. Дякую міжнародним донорам за допомогу і сприяння у відкритті цього центру, – поділився мер Тернополя.

До слова, центри підтримки маріупольців вже надають допомогу в таких міста як: Запоріжжя, Дніпро, Вінниця, Київ, Кропивницький, Хмельницький, Івано-Франківськ, Калуш, Одеса, Львів, Кривий Ріг, Черкаси.

Отримати додаткову інформацію можна у контакт-центрі за телефонами:  +38(050) 345-15-55, +38(067) 345 -15-55. Дзвінки приймаються з 08:00 до 17:00 год.

Читайте також: Грошову допомогу виплатять близько 260 жителям Тернопільської громади

Exit mobile version