Додатково виділили 10 мільйонів гривень на облаштування укриттів у школах та садочках Тернополя

Укриття// Фото: Тернопільська міськрада

Сьогодні, 10 серпня, на засіданні виконавчого комітету депутати внесли зміни до бюджету Тернопільської міської громади  на 2022 рік. Зокрема, виділили додаткові кошти на облаштування укриттів у навчальних закладах, на допомогу ЗСУ та на компенсацію за пільговий проїзд. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Відповідно до рішення, з бюджету міськради додатково виділили 10 мільйонів гривень на облаштування укриттів в закладах освіти. Зокрема:

У мерії зазначили, що на засіданні також внесли зміни в кошторисні призначення управління культури і мистецтв  Тернопільської міської ради, завдяки чому спрямовуються кошти на ремонти укриттів в Тернопільській музичній школі № 1 та в Тернопільській музичній школі №2.

Зазначимо, укриття у навчальних закладах Тернополя мають облаштувати до 20 серпня. Про це в ефірі заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Більше: У класах чи онлайн: коли та як може розпочатися навчальний рік у школах Тернополя

Крім того, спрямували 1 мільйон гривень на обладнання для військових формувань в межах «Програми забезпечення    обороноздатності   військових  формувань Тернопільського  гарнізону   та  військового  призову  Тернопільської  міської  територіальної  громади  на  2022 рік».

Ще 20 мільйонів гривень виділили управлінню ЖКГ для виконання невідкладних заходів з благоустрою міста. 12 мільйонів гривень перерахували управлінню транспортних мереж та зв’язку спрямовується на компенсацію за пільговий проїзд у міському громадському транспорті певним категоріям громадян.

Читайте також: У Тернополі влада обговорила підготовку укриттів: що в пріоритеті та чим мають обладнати сховища

Exit mobile version