У Тернополі безкоштовно допомагають діткам з ДЦП: куди звертатися

Тернопіль вже кілька тижнів приймає переселенців, які покинули свої домівки, рятуючись від обстрілів. Однак, чимало внутрішньо переміщених осіб потребують постійної медичної допомоги. Так, у реабілітаційному центрі “Active Life” вирішили безкоштовно допомогти дітей з ДЦП.

Співзасновниця та масажист-реабілітолог Катерина Савчук розповіла “Файному місту”, що їхньому центру США надали кошти, які медики вирішили спрямувати на допомогу діткам-переселенцям. Катерина зауважує, що реабілітаційний курс для них – повністю безкоштовний.

Так, станом на 14 квітня, у центрі вже допомогли двом діткам з “гарячих” областей України. Ними стали Дем’янчик з Сум та Анютка з Київщини.

Реабілітологи кажуть, що вони з радістю допоможуть кожній дитині, яка потребуватиме допомоги. Малеча може скористатися такими послугами:

За деталями можна звернутися за телефоном +380688443934 або написати у соцмережах чи прийти у Центр за адресою: м. Тернопіль, бульвар Д. Вишневецького, 1.

Читайте також: Футболісти з клубу “Нива” змінили бутси на сокири – виготовляють для військових тушонки та паштети (Відео) 

Exit mobile version