Тернополян просять вчасно подавати показники лічильників

Фото: мережа Інтернет

Жителів Тернопільської міської територіальної громади заклиувють вчасно подавати показники лічильників.

Як розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський, наше місто забезпечене водою, теплопостачанням, електроенергією, здійснюється вивезення твердих побутових відходів, працівники комунальних структур здійснюють облаштування блокпостів та ряд інших робіт для забезпечення життєдіяльності міста.

Хто має можливість скористатися інтернетом – може подати показники онлайн. Це необхідно для подальшого закуповування потрібних обсягів енергоносіїв для безперебійної подачі комунальних послуг у Тернополі в майбутньому.

У міськраді закликають за можливості здійснювати як подачу показників, так й  оплату за послуги, які ви споживали впродовж місяця.

Користувачі можуть користуватися електронними ресурсами як для подачі показників, так і для оплати за спожиті комунальні послуги.

Доступні ресурси: 

До слова, у Тернополі як місцеві жителі, так і внутрішньо переміщені особи можуть скористатися субсидією на окумальні послуги. Куди звернутися та які документи слід подати – у матеріалі “Файного міста”:

Переселенці на Тернопільщині зможуть отримувати житлові субсидії (Відео)

Читайте також: У центрі Тернополя замінюють водопровідні мережі (Відео)

Exit mobile version