У Тернополі для пасажирів працюють понад півсотні тролейбусів та 173 автобуси (Відео)

На сьогодні у Тернополі функціонують 9 тролейбусних та 33 автобусних маршрути, котрі обслуговують 52 тролейбуси та 173 автобуси. Для здійснення пасажирських перевезень в Тернопільській міській територіальній громаді працюють 10 перевізників, з них 2 – комунальних підприємства. Повідомили у Тернопільській міській раді.

Віднедавна оплата за проїзд у громадському транспорті Тернополя здійснюється лише у безготівковій формі платіжними засобами, а саме: електронним квитком «Соціальна карта Тернополянина», неперсоніфікованими електронними квитками, разовим проїзним квитком або безконтактною банківською картою.

Читайте також: З 1 жовтня у громадському транспорті Тернополя діятиме лише безготівковий розрахунок за проїзд

Розпочала функціонувати нова послуга «Єдиний квиток», що дає можливість пасажирам впродовж 30-ти хвилин безкоштовно пересісти в інший автобус чи тролейбус чи маршрутку без повторної сплати за проїзд.

Більше про це нововведення – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: Пересадки на маршрутах без додаткової плати: у Тернополі впроваджують “Єдиний квиток” (Відео) / Де у Тернополі можна купити разовий е-квиток для проїзду у громадському транспорті: адреси

Читайте також: У міськраді пояснили, чому кошти за проїзд у громадському транспорті Тернополя списуються вночі

Exit mobile version