Пересадки на маршрутах без додаткової плати: у Тернополі впроваджують “Єдиний квиток” (Відео)

Фото "Файне місто"

У громадському транспорті Тернополя впроваджують нову послугу – “Єдиний квиток”. Відтепер пасажири зможуть протягом 30 хвилин здійснювати пересадки на різних маршрутах без додаткової плати.

 У Тернопільській міській раді пояснюють, через карантинні обмеження сьогодні не всі тернополяни мають можливість в будь-який час скористатися громадським транспортом. Людям доводиться довго чекати на зупинках громадського транспорту або робити пересадки.

Окрім цього, нещодавно розпочався осінній період – діти повернулися у школи, студенти пішли на навчання, люди повернулися з відпусток. Відтак кількість громадян, які користуються громадським транспортом у Тернополі, значно збільшилася.

Аби попередити виникнення проблем із доїздом до кінцевого місця призначення та можливих додаткових витрат на проїзд у Тернополі для пасажирів розробили уніфіковану модель «Єдиного квитка».

Для можливості сплачувати меншу суму за проїзд у громадському транспорті тернополяни мають можливість також виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» у категоріях: пільгова, загальна, учнівська та проїзний. Для цього необхідно звернутися у ТОВ «Системний зв’язок» (вул В. Чорновола, 1, ІІ поверх) або заповнити анкету онлайн.

Читайте також: Опалюваний сезон 2021-22: чи готовий Тернопіль до зими (Відео)

Exit mobile version