Депутати Тернопільської міськради прийняли зміни до бюджету на 2021 рік

Фото: Тернопільська міська рада

Відбулося пленарне засідання десятої сесії Тернопільської міської ради. Під час засідання депутати прийняли зміни до бюджету Тернопільської громади на 2021 рік. Згідно з рішенням, асигнування по окремих статтях видатків зменшиться на 44411,771 тисяч гривень та збільшується дохідна частина бюджету за рахунок коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста на суму 13200,0 тисяч гривень.

«З 57611,771 тис. грн понад 30000 тис. грн – це кошти, які ми додатково спрямовуємо на забезпечення оплати енергоносіїв для наших бюджетних установ через зростання ціни на природний газ і відповідно, теплоносія для бюджетних установ та через зростання вартості електроенергії», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Як повідомили у Тернопільській міській раді, кошти в сумі 57611,771 тисяч гривень, зокрема, спрямовуються:

Зменшуються дохідна та видаткова частина бюджету за рахунок зменшення субвенції з обласного бюджету по соціальних виплатах в сумі 90,0 тис. грн та збільшується дохідна і видаткова частини бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на придбання кисневого обладнання для дитячої  лікарні в сумі 500,0 тис. грн.

Читайте також: Тернопіль першим затвердив програму розвитку української мови як державної (Відео)

Exit mobile version