У Тернополі охочі вакцинуватися утворили кількаметрові черги (Наживо/Відео)

Фото: студія "Файне місто"

У Тернополі зросла кількість охочих вакцинуватися, особливо впродовж останніх двох тижнів. Біля пунктів вакцинації утворилися чималі черги. Аби отримати щеплення, люди готові очікувати годину, а то й більше.

Читайте також: З 21 жовтня поїхати в іншу область зможуть лише вакциновані та особи з негативним ПЛР-тестом

Сьогодні кореспондент “Файного міста” перебуває біля пункту вакцинації, котрий облаштували у “Центрі дозвілля і молодіжних ініціатив ім.Довженка” на вулиці Злуки,45. Працює пункт щодня з 9:00 години до 20:00 години. Імунізацію тут проводять вакциною Pfizer-BioNTech.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

На сьогодні у Тернополі діє майже десяток пунктів вакцинації. Розміщені вони у різних куточках обласного центру. Графік роботи та вакцини, якими проводять щеплення, у кожного із пунктів різні. Більше про графік роботи пунктів, а також номери телефонів, за якими можна отримати додаткову інформацію щодо щеплення, ви можете дізнатися із таблиці, наведеної нижче.

Зазначимо також, що окрім пунктів вакцинації, зазначених у таблиці, сьогодні, 26 жовтня, у Тернополі запрацювали ще два – на залізничному та авто- вокзалах. Детальніше – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: На залізничному та авто- вокзалах Тернополя відкрили пункти вакцинації проти Covid-19 (Відео-Інфографіка)

Читайте також: Медики рятують життя вчительки, завучки ЗОШ №24 м.Тернополя: потрібна допомога

Exit mobile version