Понад 2 000 порушень ПДР зафіксували камери автофіксації у Тернополі за 3 дні

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі за три дні роботи камер автоматичної фіксації ПДР система зафіксувала понад 2000 порушень перевищення швидкості.

Найбільше водії порушують на вулиці Степана Будного (масив «Дружба»), через яку пролягає міжнародна траса Е50. Там зафіксували 1175 випадків перевищення швидкості. На перехресті вулиць Лесі Українки і Протасевича – 547, на вул. Злуки неподалік супермаркету “АТБ” – 185 та 138.

Штрафи за за порушення ПДР водіям надсилатимуть рекомендованими листами або в мобільному додатку «Дія». Про це повідомило керівництво патрульної поліції Тернопільщини на прес-конференції.

“Штрафи будуть приходити на власників транспортних засобів, або на юридичних осіб, на яких зареєстрований цей автомобіль”, – розповідає начальник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук.

Сума штрафу складає 340 грн за перевищення швидкості від 20 до 50 км/год, 1 700 грн – за понад 50 км/год. Порушник може також зекономити. Якщо водій планує заплатити штраф у термін до 10-и днів, то оплата складатиме лише половину суми.

Наразі в Тернополі встановили і під’єднали до всеукраїнської системи моніторингу порушень ПДР 4 камери. У патрульній поліції повідомили, що в місті планують встановити ще 4 таких камери.

Нагадаємо, камери автофіксації працюють на таких вулицях міста:

Читайте також: 8 жовтня у Тернополі запрацюють камери автоматичної фіксації перевищення швидкості авто

Exit mobile version