Цими вихідними Тернопіль стане столицею енергоефективності

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі 1 і 2 жовтня відбудеться «Європейський тиждень сталої енергії» – масштабний захід, присвячений поновлюваним джерелам та ефективному використанню енергії у Європі і за її межами.

Право на проведення «Європейського тижня сталої енергії» у Тернополі наше місто вибороло у минулому році. Нагадаємо, тоді представництво ЄС в Україні запрошувало органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі на право провести в червні 2020 року офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні, і завдяки послідовній та ефективній роботі у галузі енергоефективності, Тернопіль здобув перемогу у конкурсі. Проте, через карантинні обмеження подію довелося перенести на 2021 рік.

Тож уже цими вихідними Тернопіль стане столицею енергоефективності.

Офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії 2021 в Україні відбудеться у суботу, 2 жовтня, на Театральному майдані Тернополя. Початок о 14.00 год.

Запрошуємо долучатися до організації заходу волонтерів та активістів громадських організацій!

З питаннями та пропозиціями звертайтеся  до фахівців сектору з питань енергозабезпечення міського управління ЖКГ (вул. Коперника,1/209, тел. (0352) 525833).

Читайте також: У Тернополі нагородили учасників фотоконкурсу “Історія поруч”, який тривав кілька місяців (Відео)

Exit mobile version