У Тернополі переможці конкурсу кращих практик серед ОСББ отримають 20 тисяч гривень (Відео)

У Тернополі триває конкурс кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади. Змагатимуться учасники у трьох номінаціях. Переможець кожного з яких отримає від 10 до 20 тисяч гривень.

Публічне поширення успішного досвіду з благоустрою та озеленення прибудинкових територій, реалізації проектів з підвищення енергоефективності будинків, використання відновлювальних джерел енергії та залучення мешканців до культурних, спортивних та соціальних заходів є основною метою проєкту.

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі ОСББ, управителі багатоквартирних житлових будинків, ЖБК та ОСН-БК, зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади. Один учасник може подавати одну заявку, проте у ній може бути об’єднано кілька або ж усі запропоновані номінації:

На перемогу у номінації “Екологія, озеленення та комплексний благоустрій будинку” претендують 15 учасників, у номінації “Енергоефективність та відновлювальні джерела енергії у будинку” – 5 та у номінації “Добросусідство” – 10 учасників, – повідомила ініціатор конкурсу Олеся Чванкіна.

Подати заявку на конкурс кращих практик можна до 1 серпня 2021 року. Оцінка поданих робіт проводитиметься конкурсною комісією в період з 1 до 20 серпня 2021 року. Призери конкурсу будуть оголошені та нагороджені 28 серпня під час святкування Дня міста.

Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: Гайда на катамарани: активний та різнобічний відпочинок тернопільських пенсіонерів (Відео)

Exit mobile version