Гайда на катамарани: активний та різнобічний відпочинок тернопільських пенсіонерів (Відео)

Коли вік – не перешкода. У Тернополі пенсіонери вдома не засиджуються. Завдяки Тернопільському міському територіальному центру, люди поважного віку мають змогу відпочивати активно, енергійно і, що важливо, різнобічно. Сьогодні для чоловіків та жінок організували прогулянку на катамаранах.

Пенсіонери радіють. Кажуть, у такому віці найбільше, чого не вистачає, то це уваги та спілкування. Тому залюбки беруть участь у різноманітних зустрічах та заходах. Тим паче, що організовані вони спеціально для них.

“Приєдналася до групи восени. Дуже дякую і дуже задоволена. Адже у будь-якому віці людина має бути у вирі подій та почуватися задіяною. Мають бути нові знайомства та інші нові події у житті”, – каже тернополянка Галина Середа.

Варто відзначити, що зараз заняття здебільшого відбуваються на свіжому повітрі у різноманітних куточках Тернополя. Проте організовують дозвілля й у приміщеннях. Тут все залежить від погоди.

Взяти участь у будь-яких запропонованих Центром заходах можна за попереднім записом. 

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення знаходиться за адресою вул. Лисенка, 8. Детальна інформація за телефонами: (0352) 22-02-62, (067) 530-59-40.

Читайте також: У Тернополі працює тренажерний зал для літніх людей

Exit mobile version