Сергій Надал доручив службам нагадати торговельним закладам Тернополя про карантин (Наживо)

Фото з відкритих джерел

Нагадати про встановлені обмеження карантину доручив працівникам поліції та Держпродспоживслужби міський голова Тернополя Сергій Надал. За словами очільника міста, на сьогодні працівники супермаркетів, магазинів та закладів харчування дещо “забули” про дотримання умов карантину. Так, вже у ці вихідні з метою виявлення порушень та їх запобіганню у місті будуть здійснені рейди.

“Якщо наші суб’єкти господарювання не розуміють доброї розмови, тоді на вихідних будуть проводитися рейди разом із журналістами, відеозйомкою, нацгвардією. Покажемо місту своїх “героїв”. Вони вже звикли, що краще заплатити штраф, але продовжувати працювати.

Є пропозиція, згідно з інформацією, яку надали лікарі, посилити контроль за дотриманням карантину у торговельних центрах. Вони реально вже розслабилися, ніхто не слідкує вже за розміткою, ні за дистанцією, ні за потоком людей, ні за кількістю людей на метр квадратний. Потрібно нагадати їм про запроваджені вимоги карантину”, – каже міський голова Тернопіля.

Окрім цього, Сергій Надал рекомендував закладам харчування підготовити всі необхідні документи для роботи “на винос”, а також на літніх майданчиках. За його словами, якщо ситуація в місті стосовно поширення коронавірусу не покращиться, з 12 квітня зазначені заклади зможуть працювати лише у такому форматі.

Я думаю, ніхто із не прихильник того, щоб закривати будь-який бізнес. Всі ми хочемо працювати повноцінно, щоб люди мали роботу. Не хочемо доходити до того рівня епідситуації, який сьогодні є у Львові, Івано-Франківську, Києві, Чернівцях. Та все ж мають діяти певні карантинні обмеження. Тому, є пропозиція не закривати заклади харчування, але рекомендувати їм працювати виключно “на винос” та у режимі літніх майданчиків, – додав Сергій Надал.

Більш детально – у відеоматеріалі.

Читайте також: Електронна реєстрація дітей до 1 класу у Тернополі: за день прийнято понад 800 заявок (Інфографіка) 

Exit mobile version