Електронна реєстрація дітей до 1 класу у Тернополі: за день прийнято понад 800 заявок (Інфографіка)

Фото з відкритих джерел

1 квітня у Тернополі та громаді стартувала електронна реєстрація майбутніх першокласників у заклади загальної середньої освіти. Триватиме вона до 31 травня. Станом на 16:30 год. 1 квітня через електронну систему «Україна. ІСУО інформаційна система управління освітою» уже подано понад 800 заявок на реєстрацію та зарахування дитини до закладів освіти, 270 з них – розглянуто і оброблено працівниками шкіл. Такі заявки отримали статус «Підтверджена».

Нагадаємо, щоб провести електронну реєстрацію дитини до школи, необхідно авторизуватися на порталі https://school.isuo.org/, вказати дані дитини та створити заявку в обраний заклад (таких заявок на одну дитину одночасно може бути 3 – у різні заклади).

Після опрацювання заявки працівниками школи, батьки отримають на електронну пошту відповідь з подальшими вказівками.  Упродовж 15-ти днів, але не пізніше 31 травня, необхідно принести в школу оригінали та копії вказаних у листі документів.

До 1 червня включно першочергово зараховуються діти:

До 15 червня включно на вільні місця зараховуються всі інші діти, які проживають на території Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до порядку електронної черги.

Читайте також: У Тернопільській бібліотеці для молоді проводять безкоштовні заняття з вивчення іноземних мов (Відео)

Exit mobile version