Тіло викинув у лісопосадку: на Львівщині чоловік зарізав 31-річного знайомого з Харкова (Фото)

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

На Львівщині 50-річного жителя Трускавця підозрюють у вбивстві 31-річного харків’янина. Тіло зловмисник відвіз до лісопосадки, де і залишив. Вже за добу правоохоронцям вдалося знайти і виявити виявити ймовірного вбивцю. Про це пише “Файне місто” з посиланням на поліцію Львівщини.

Біда сталася у ніч проти 26 червня. За даними слідства, тіло харків1янина підозрюваний викинув у лісопосадці.

Як встановили правоохоронці, затриманий під час конфлікту завдав смертельного ножового поранення жертві, відвіз тіло у лісопосадку, розташовану на відстані близько п’яти кілометрів від місця події, після чого поїхав додому, – йдеться у повідомленні.

Про вбивство правоохоронці дізналися 26 червня, близько 10:00. Їм зателефонували медики і повідомили, що в лісовому масиві у селі Станиля Дрогобицького району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Загиблим виявився 31-річний жителя Харкова. На його тілі були сліди насильницької смерті, а саме – ножове поранення в ділянці грудей. Як в подальшому встановили медики, саме воно стали причиною смерті чоловіка.

За добу правоохоронці за допомогою відео з міських камер спостереження встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний житель Трускавця. Як з’ясувалося, вночі 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник вдарив жертву ножем у груди.

Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз у лісопосадку, розташовану в селі Станиля, після чого поїхав додому.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За рішенням суду чоловік перебуває під вартою.

Читайте також: У Тернополі юнак на самокаті збив 2-річну дитину 

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області
Exit mobile version