Переплутав зі звіром: на Львівщині мисливець застрелив чоловіка (Фото)

На Львівщині мисливця підозрюють у вбивстві чоловіка під час незаконного полювання. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Львівщини.

Біда сталася 26 червня. У Самбірському районі поліцейських просили знайти 35-річного чоловіка. Його брат казав, що напередодні близько опівночі родич пішов у лісопосадку, розташовану поблизу села, та довго не повертався.

До розшуку зниклого чоловіка були задіяні співробітники територіального підрозділу поліції та волонтери. Під час пошуків було встановлено, що чоловік, ймовірно, отримав смертельне вогнепальне поранення. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства може бути причетний 57-річний житель Самбора, який тієї ночі полював у лісопосадці, – йдеться у повідомленні поліції.

Під час опитування підозрюваний повідомив, що 26 червня близько 1.20 години він вистрелив, як думав, у звіра. Однак виявилося, що той влучив у чоловіка, який ходив лісом.

В подальшому правоохоронці виявили тіло загиблого, з вогнепальним пораненням голови. Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомили мисливцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, – додали правоохоронці.

Підозрюваного затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Мисливський карабін, з якого стріляв чоловік, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Мати перетворила життя на “рабство: дівчина з Дніпопетровщини разом з собакою тікала на Тернопільщину

Exit mobile version