Львівщину обстріляли 6-ма ракетами: куди прилетіло (Відео)

Фото ілюстративне// Світлина із соцмереж

Вранці, 25 червня, росіяни масово атакували ракетами Україну. Зокрема, прилетіло і на захід – Львівську область. Галичину обстріляли 6-ма ракетами. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Львівську ОВА.

За словами голови військової адміністрації Андрія Козицького, 4 ракети влучили у військовий об’єкт у Яворівському районі. 2 боєприпаси вдалося збити повітряному командуванню “Захід”.

Сьогодні близько 4-ої години ранку було завдано ракетного удару з Чорного моря по території Львівщини. Летіли 6 ракет: 4 потрапили і 2 було збито. Влучило у військовий об’єкт на території Яворівського району, – каже голова ЛОВА.

Станом на 9.30 годину постраждали 4 людей. Пожежу, яка зайнялася на місці потрапляння ракети, локалізували рятувальники.

Внаслідок ракетного удару 4 постраждалих, один середньої важкості, троє легкої важкості. Їх госпіталізували. Пожежу локалізували, – додав Козицький.

До слова, сьогодні вранці, під час останньої повітряної тривоги, ворог завдав 24 ракетних ударів по околицях Житомира. Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Він зазначив, що по самому обласному центру ракетних ударів не було.

По самому Житомиру нічого не прилетіло, обстріляно військові об’єкти навколо міста. Ракети було запущено з території Білорусі, — написав Сергій Сухомлин.

Читайте також: Любив і боровся за Україну до останнього подиху: на війні загинув активіст-військовий Назар Мялікгулиєв (Фото)

Exit mobile version