На Львівщині росіянка нелегально переправляла чоловіків за кордон (Фото)

Затримання росіянки, яка переправляла чоловіків з України// Фото: Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України

У Львові правоохоронці затримали росіянку, яка переправляла чоловіків за кордон попри заборону. За “послугу” вона брала 1000 доларів. Зловмисниця надавала чоловікам призовного віку фіктивні документи про їх непридатність до військової служби. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Жінку затримали 21 червня під час отримання 500 доларів США “авансу”. Ще стільки ж вона отримала б після успішного перетину чоловіком кордону. Для цього організаторка “схеми” повинна була надати йому фіктивні документи про непридатність до військової служби.

Наразі фігурантка затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.
За незаконне переправлення осіб через державний кордон України може загрожувати від семи до дев’яти років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Як зазначили у Львівській обласній прокуратурі, організаторкою “схеми” виявилася громадянка Росії. За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури її затримали та повідомили про підозру.

До слова, міністр внутрішніх справ назвав області, де найбільше крадуть гуманітарну допомогу. У топ входять 5 регіонів та 1 містою

Більше: Де найбільше крадуть гуманітарну допомогу: міністр внутрішніх справ назвав області 

Exit mobile version