В Україні стартувала додаткова реєстрація на спрощене ЗНО

Фото: мережа Інтернет

Сьогодні, 10 червня, розпочався додатковий період реєстрації для участі у НМТ. Для вступників, які не встигли зареєструватися. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, пише “Файне місто”.

Так, вступники, які не заповнили реєстраційну картку до 19 квітня, проте мають бажання проходити тестування, можуть зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ. Реєстрація доступна до 20 червня на сайті УЦОЯО.

Дані для входу у спеціальний сервіс будуть доступні з 25 червня. Підтвердити участь у додатковій сесії тестування можна буде з 8 до 18 липня через інформаційну сторінку, – повідомляє Сергій Шкарлет.

У період з 1 до 10 серпня потрібно буде надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ. До 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.

Тестування у додатковій сесії НМТ відбудеться з 16 до 20 серпня.

До слова, З 1 вересня освітній процес в Україні відновлять в режимі офлайн. Заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко закликав українських дітей “готуватися до офлайн-процесу в українській освіті”.

Більше: Навчальний рік почнеться 1 вересня у режимі офлайн – Міносвіти

Exit mobile version