У Маріуполі росіяни вивозять тіла людей на смітник разом з уламками будинків

Зруйнований Маріуполь// Фото ілюстративне// Джерело: Associated Press

В окупованому Маріуполі російські військові зносять пошкоджені внаслідок обстрілів будинки. Тіла постраждалих разом з уламками вивозять на смітник. Про це пише “Файне місто” з посиланням на радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

Зокрема, будівлі руйнують у Лівобережному районі міста, який найбільше постраждав від російських “Градів”. Скільки маріупольців загинули в цьому районі, невідомо.

За словами Андрющенка, через масові обстріли від кінця лютого у людей не було можливості виїхати до центру Маріуполя. Він був “умовно безпечнішим”, наголосив чиновник. 

Наразі невідома кількість загиблих, які й досі перебувають під завалами. Втім, навряд чи це вдасться. Адже окупанти країни-агресорки перейшли на практику знесення будинків та відмови від пошуку тіл.

Разом зі сміттям вони будуть поховані на Лівобережному сміттезбірному полігоні. Нема слів. Лише лють, – додав Андрющенко.

Нагадаємо, російські окупанти закривають Маріуполь на карантин. Людей не випускатимуть з міста. Також у Ростові-на-Дону готують інфекційні відділення, де лікуватимуть загарбників. Жителям зруйнованого Маріуполя вони вирішили не допомагати. 

Більше: Маріуполь закривають на карантин через загрозу епідемії холери (Відео)

Exit mobile version