Скоїв моторшону ДТП і втік: у Херсоні окупант вщент збив кілька автомобілів на шаленій швидкості (Фото/Відео 18+)

Російський окупант скоїв масштабну ДТП в Херсоні / фото t.me/hueviyherson

У тимчасово окупованому Херсоні 5 червня окупант влаштував масштабну ДТП. Внаслідок аварії 2 людей загинули, ще 4 “швидка допомога” доправила до лікарні. Про це пише “Файне місто” з посиланням на місцеві Telegram-канали.

За словами очевидців, дорожньо-транспортна пригода сталась у середмісті, на розі вулиць Ушакова і Кулика. Російський військовий за кермом позашляховика Toyota Land Cruiser зі швидкістю 180 кілометрів на годину виїхав на червоне світло світлофора. В результаті удару автівку підкинуло мало не до дротів тролейбуса.

Як пише місцеве видання Kavun.City, через те, що окупанти відключили у місті зв’язок, очевидці не змогли вчасно викликати “швидку допомогу”. У місцевих пабліках також зазначають, що внаслідок аварії вщент розбиті три автомобілі, двоє людей загинули, ще чотирьох забрала “швидка допомога”. Найбільше постраждали пасажири “Славути” – подружжя літнього віку: жінка загинула на місці, чоловік був важко поранений.

Винуватці аварії зникли з місця інциденту.

Водій вижив, виліз через багажник, сів у російський військовий “Тигр”, і всі швидко зникли з місця аварії, – коментує очевидець Telegram-каналу “Труха”.

До слова, росіяни в Херсонській області пропускають людей, але скеровують на мінні поля, а тих, які таки прорвалися через міні пастки – розстрілюють з мінометів та кулеметів.
Більше: На Херсонщині окупанти відправляють людей через мінні поля, а вцілілих – розстрілюють

Читайте також: Потрібно понад 100 000 гривень на операцію: просять врятувати 8-річного Ярему Малішевського з Тернополя (Фото)

Фото: kavuncity

Exit mobile version