“Польща переходить до захоплення західних територій України”: на росії розкручують чергову брехню

Фото ілюстративне// Джерело: depcontrol.org

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев заявив, що Польща переходить до захоплення територій на заході України. Про це він сказав у 31 травня на нараді з національної безпеки в Приволжжі, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на російське агентство “Интерфакс“.

Патрушев заявив, що партнери “київського режиму” не проти скористатися нинішньою ситуацією в корисливих інтересах і мають особливі плани на українські землі. 

Судячи з усього, Польща вже переходить до дій із захоплення західних українських територій, – заявив Патрушев.

За його словами, це підтвердив візит до Києва польського президента Анджея Дуди і його слова про те, що “незабаром польсько-український кордон перестане існувати”. Патрушев також заявив, що “вже ціла низка держав веде активну роботу щодо розчленовування України”.

Нагадаємо, раніше у травні Дуда запропонував укласти нову угоду про дружбу між Польщею та Україною, а також заявив, що кордон між цими двома країнами має об’єднувати, а не розділяти. Але як бачимо, росіяни усе можуть переінакшити, аби насаджувати свою пропаганду.

До слова, раніше Тернопільщину відвідала Перша леді Польщі Агата Корнгаузер-Дуда. Дружина польського президента зацікавлена у розвитку туризму в Бучачі та реставрації Язловецького палацу.
Більше: Тернопільщину відвідала Перша леді Польщі (Фото)

Читайте також: У Калуші жінка працювала на окупантів і закликала українців здатися росіянам

Exit mobile version