У Маріуполі знайшли близько 200 тіл під завалами

ТІЛА ЗАГИБЛИХ МАРІУПОЛЬЦІВ. ФОТО З TELEGRAM АНДРЮЩЕНКА

У Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхівки виявили близько 200 тіл з високим ступенем розкладання. Майже у всьому кварталі чути сморід. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Маріуполь. Могильник. При розборі завалів багатоповерхівки в районі приміської АЗС-2 по пр. Миру в підвалі знайшли близько 200 тіл загиблих під завалами з високим ступенем розкладання, – пише Андрющенко.

За словами радника мера, місцеві жителі відмовились збирати та упаковувати тіла загиблих, тому МНС Росії залишило місце робіт. Тіла загиблих залишились на місці, і тепер через частково розібрані завали майже у всьому кварталі чути сморід.

Андрющенко також додав, що в місті фактично зупинився процес перепоховання з дворів багатоповерхівок. Наразі роботи з поховання та ексгумації виконує так звана “Державної корпорації “Ритуал”” з Донецька. Але для “офіційного” безкоштовного перепоховання треба дочекатись черги, самостійно привезти тіло загиблого в “морг”, заявивши, що його тільки виявили, або погодитись на запис відео, на якому необхідно сказати, що загиблий був убитий саме українською армією.

Пан Петро підкреслив, що через такі умови в імпровізованому моргу біля “Метро” на вулиці складено в пакетах велику кількість трупів. Таким чином Маріуполь зараз перетворився на суцільне кладовище.

Читайте також: У Кремлі вже обговорюють наступника Путіна – ЗМІ

Exit mobile version