На Волині заступника голови ОВА підозрюють у переправленні ухилянтів за кордон

Фото ілюстративне// Світлина з відкритих джерел

На Волині заступник голови ОВА нібито переправляв ухилянтів за кордон. Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук повідомив ексзаступнику голови Волинської обласної військової адміністрації – керівнику Координаційного центру області на період дії воєнного стану про підозру у службовому підробленні та сприянні, з використанням службового становища, у незаконному переправленні осіб через державний кордон України, – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, посадовець видавав чоловікам неправдиві офіційні документи – листи, у яких метою виїзду військовозобов’язаних чоловіків у Республіку Польща є нібито доставка гуманітарного вантажу.

Таким чином посадовець нібито сприяв безперешкодному виїзду з території України осіб, виїзд яких у період дії правового режиму воєнного стану відповідно до чинних нормативно-правових актів обмежений.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Назвалася “паломницею” Почаївської лаври: українські прикордонники затримали жінку, яка підтримувала звірства рф (Фото)

Exit mobile version