“Вперше ми так гостро відчуваємо сенс”: Олена Зеленська щемливо привітала українців з Днем вишиванки

Цьогоріч дружині президента Володимира Зеленського, Олені вперше довелося робити святкове фото до Дня вишиванки самій – зі зрозумілих причин. Привітанням, у якому є і гіркота, і надія, перша леді поділилася в Instagram.

“Хтось дістає її, дивом вцілілу, із шафи у зруйнованому будинку. А хтось втратив разом із домом. Хтось шукає її в іншій країні, куди вигнала війна. Хтось одягне її в рідному місті, де нарешті немає обстрілів. Хтось – в окупації, ризикуючи життям. А хтось зробить це взагалі вперше, бо вперше відчув таку потребу”, – написала Олена.

Перша леді зазначила, що для українців через війну це свято стало більш важливим. Кожен відчув, що означає вислів “вишитий код нації”.

“Цей день українці відзначають багато ів, але війна наповнила його новим щемливим змістом. Можливо, вперше ми так гостро відчуваємо сенс відомого вислову про “вишитий код нації”. Вперше це стало настільки особистим і гострим. Вперше це про наші страшні втрати й про обов’язкову перемогу над ворогом і горем. З Днем вишиванки, друзі!”, – привітала вона.

На фото, опублікованому в соцмережі, Олена Зеленська одна. Вперше за скільки часу вона вітала українців з цим святом сама.

Читайте також: Соліст Kalush Orchestra зі сцени Євробачення вирушив на передову: зворушливі фото прощання з коханою

ФОТО З INSTAGRAM ЗЕЛЕНСЬКОЇ
Exit mobile version