Росіяни обстріляли Львівщину ракетами

Фото ілюстративне

15 травня близько 4.30 години російські окупанти обстріляли Львівщину. За інформацією голови ЛОВА Максима Козицького, загарбники попали в один військовий об’єкт.

Жителі Львівщини!Сьогодні, 15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється, – йдеться у повідомленні.

Детальнішу інформацію опублікуємо згодом. Слідкуйте за оновленнями.

UPD (9.30)

За інформацією ОК “Захід”, українські військові збили 2 крилаті ракети окупантів. Запуск ракети здійснювався, ймовірно, з підводних човнів.

Зранку, 15 травня, з акваторії Чорного моря, рашистами завдано декілька ракетних ударів по Львівській області з метою знищення об’єктів критичної інфраструктури. Запуск крилатих ракет здійснювався імовірно з підводних човнів.Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування ”Захід” знищено дві крилаті ракети окупантів, – йдеться у повідомленні.

Як згодом зазначив Максим Козицький, у військовий об’єкт влучили 4 ракети.

Нові деталі ракетного обстрілу Львівщини: Вдарили за 15 кілометрів від кордону з Польщею: деталі ранкового обстрілу Львівщини

Читайте також: На Львівщині змії покусали жінку і дитину

Exit mobile version