Термінової допомоги потребує 17-річний Іван Скрипець, який вижив у масштабній ДТП на Рівненщині

3 травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, у якій загинули 27 людей. Їхні життя не повернути, але можна врятувати тих, хто зараз бореться зі смертю. Серед них – 17-річний Іван Скрипець з Київщини.

Читайте також: На Рівненщині загинули 26 людей в потрійній ДТП (Фото/Оновлено)

Із 38 громадян вижили лише 12. Наймолодшому пасажиру автобусу, якому вдалось пережити це страхіття, 1 квітня виповнилось тільки 17 років. Зараз життя юного Вадима Скрипця висить на волосині, тому люди просять фінансової допомоги, аби не померла ще одна людина.

Як пише Ірина Суслова, Вадим втратив батька у грудні минулого року. Нещодавно, хлопець вирішив вивезти матір до Польщі. З Ніжину сім’я відправилась до Києва, звідки вирушила у напрямку Львова, мабуть, в останню поїздку в своєму житті…Автобус, у якому їхала сім’я Вадима, в’їхав в уже палаючий бензовоз. У пасажирів було обмаль часу, щоб вибратись, але хлопець не міг покинути єдину рідну людину, яка залишилась у його житті – свою матір. Не дивлячись на нелюдський біль від опіків, він намагався врятувати матір, доки було сил, доки ще міг встояти на ногах… Мати померла на місці, а Вадим отримав 60% опіків тіла.

Наразі хлопця лікують в опіковому центрі у Рівному. З ним його тітка Олена.

За попередніми оцінками, Вадиму потрібно зробити чимало дороговартісних операцій, які, щонайменше, коштують непомірну для сім’ї суму — майже 50 000 доларів США. В умовах війни знайти такі великі кошти вкрай важко, практично не можливо. Йому 17… У нього ще все життя попереду, він ще може жити, радіти перемозі України над агресором, створити власну сім’ю у вільній і незалежній Україні , якщо ми допоможемо! Друзі, ви можете дати йому надію на життя, сили, щоб боротись далі! У кого є можливість допомогти, ось номер картки, на яку тітка збирає кошти на лікування Вадима, – написала Ірина Суслова на своїй Фейсбук-сторінці.

РЕКВІЗИТИ

ПриватБанк – 4149 4998 0786 2394 – Тилицький Ігор Вітальович

Якщо ви можете надати додаткову допомогу, Ірина Суслова відправить контакт тітки хлопця Гармаш Олени в особисті повідомленя.

Читайте також: У Драмтеатрі Маріуполя загинули 600 людей – ЗМІ

Постраждалий у ДТП на Рівненщині Вадим Скрипець
Фото: Ірина Суслова
Exit mobile version