На “Азовсталі” загинули дві цивільні жінки від авіаудару (Фото/Відео 18+)

Внаслідок нічного авіаудару росії по заводу “Азовсталь” у Маріуполі загинули 2 цивільні жінки. Від ранку 3 травня окупанти знову намагаються штурмувати меткомбінат із залученням бронетанкової техніки. Про це повідомив командир 12 бригади оперативного призначення Нацгвардії Денис Шлега в ефірі інформаційного телемарафону.

“На даний час обстановка на “Азовсталі” дуже ускладнилася, всю ніч по заводу била ствольна артилерія, корабельна артилерія і літаки. Маю повідомити сумну новину – під час масованого авіаудару в одному з бункерів загинуло 2 цивільні жінки. З ранку противник намагається штурмувати завод “Азовсталь” із залученням бронетанкової техніки. Наші воїни мужньо відбивають всі атаки”, – сказав він.

Шлега наголосив, що на заводі наразі перебуває близько 500 поранених, без належного харчування і належної медичної допомоги. За його словами, на “Азовсталі” також є приблизно 200 цивільних, з них 20 дітей.

Про загибель жінок на заводі також повідомили українські військові, які зараз захищають Маріуполь. Вони також публікували відповідні фото і відео.

Увага! 18+ Відео та світлини містить кадри мертвих тіл

Читайте також: Польща вперше віддала серце українці: дівчині зробили трансплантацію у Варшаві

Exit mobile version