Масштабний збій у сервісах “Київстар”: що сталося

Фото: мережа Інтернет

Користувачі оператора “Київстар” повідомляють про збої в роботі мережі, оператор заявив про аварію. Kyivstar прокоментував цю ситуацію у Twitter.

“Друзі, знаємо про аварію. Вже все лагодимо. Це збій в наших сервісах. Всі постраждалі від збою отримають компенсації.
Перепрошуємо за складнощі. Деякі наші сервіси зараз не працюють. Ми вже працюємо над усуненням складнощів, які виникли в наших системах. Незабаром все буде працювати в повному обсязі!
Обіцяємо що найближчим часом все полагодимо”, – йдеться у повідомленні.

Однак користувачі і далі повідомляють, що телефони “навіть не реєструється в мережі”. Збої в роботі мережі спостерігаються в різних регіонах України. Компанія запропонувала постраждалим “бонуси”.

“В ніч з 26 на 27 квітня в роботі інформаційних систем Київстар відбувся тимчасовий збій, через що у частини клієнтів спостерігалися короткострокові обмеження в роботі голосових послуг. Наші технічні спеціалісти доклали максимальних зусиль, щоб розв’язувати цю проблему якомога швидше. Адже ми розуміємо важливість зв’язку в цей непростий час. Вже протягом кількох годин сервіси у клієнтів знову почали працювати. У якості компенсації ми надамо нашим клієнтам, хто відчув проблему, додаткові пакети послуг у вигляді хвилин для дзвінків на інші мережі або гігабайти інтернету”, – додали у Київстарі.

Читайте також: У Тернополі проведуть громадське обговорення щодо перейменування вулиць

Exit mobile version