У ВРУ зареєстрували законопроєкт про заборону РПЦ

Народна депутатка Інна Совсун (фракція «Голос») зареєструвала в парламенті законопроєкт про заборону Російської православної церкви. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Без зайвих вступів і передмов. Зареєструвала законопроєкт про заборону РПЦ, раніше відомої як УПЦ Московського патріархату. Керівник РПЦ — патріарх кіріл по суті благословив рашистських військових на війну з Україною. Після літургії на свято Торжества православ’я в масквє та подарував ікону командувачу росгвардії золотову».

Совсун зазначила, що зараз більшість депутатів Верховної Ради мені кажуть — законопроєкт не на часі. Провокуватиме рашистів.

«Навіть не знаю, як це коментувати. РПЦ повинна зникнути. Це питання безпеки України – нашої сьогодні і наших дітей – завтра», – наголосила народна депутатка.

Вона нагадала, що представників РПЦ неодноразово ловили на розвідувально-диверсійній діяльності:

«Таких прикладів багато. Розгалужена розвідувально-диверсійна структура РПЦ багато років працювала і продовжує працювати на путіна», – резюмувала Ірина Совсун.

Читайте також: “Поки є Московський патріархат, доти Путін вважає, що тут є люди, які його підтримують”, – Архієпископ з Тернопільщини

Exit mobile version