“З’єднайте Аліну “Єву Браун” Кабаєву з її “фюрером”: коханці Путіна загрожує депортація

Коханка президента РФ Володимира Путіна – олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва – разом із їхніми чотирма дітьми перебуває у Швейцарії. Але після кривавих злочинів, які російський політик чинить в Україні, жінку хочуть депортувати.

Як Аліна опинилася у Швейцарії

Кабаєва має чотирьох дітей від Путіна, але офіційно це ніколи не підтверджувалося. Президент РФ вирішив убезпечити свою пасію та сховати її у Швейцарії, але недооцінив країну. Рішення Швейцарії не зберігати нейтралітет і посісти жорстку позицію щодо Росії шокувало багатьох у міжнародному співтоваристві, – пише ТСН.

Федеральна рада Швейцарії оголосила 28 лютого, що вона заморозила активи списку російських фізичних осіб і компаній, зазначивши, що “фінансові санкції проти президента Росії Володимира Путіна, прем’єр-міністра Михайла Мішустіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова також мають бути введені в дію з негайним ефектом”. Але про депортацію Аліни Кабаєвої, яка має швейцарський паспорт, тоді не йшлося.

Живе Кабаєва у приватному шале на березі озера Лугано, яке перебуває під суттєвою охороною, звісно. У цьому затишному місці у Швейцарії розташовані 4-поверхові пентхауси, купити які можуть собі дозволити лише дуже заможні люди. Якщо вірити чуткам, то до пандемії Путін і Кабаєва проводили тут багато часу. А у приватному пологовому будинку Clinicа Sant’Anna Аліна 2015 року гімнастка народила дочок-близнюків. Також у пари за неофіційними даними є двоє синів-близнюків, їх Аліна народила 2019 року у Кулаківському пологовому будинку у Москві.

Чому Путін відправив свою коханку саме до Швейцарії, здогадатися нескладно. До вторгнення російського агресора в Україну держава сотні років зберігала нейтралітет, а отже, вважалася безпечною для укриття.

Кабаєвій загрожує депортація

Наразі активісти ініціювали збірання підписів під відповідною петицією на сайті change.org та вимагають депортувати Аліну Кабаєву з країни.

“Шановна Швейцарська Конфедераціє, чому ви надаєте можливість перебування в країні учасникам путінського режиму? Будь ласка, з’єднайте Аліну “Єву Браун” Кабаєву з її “фюрером” Володимиром Путіним”, — йдеться у цьому заклику, під яким найчастіше ставлять підписи громадяни України, Росії та Білорусі.

Автори петиції заявляють, що Аліна Кабаєва є фавориткою диктатора і вважають, що вона має бути поруч із ним у бункері. Як Єва Браун була з Адольфом Гітлером у його бункері і скоїла самогубство разом з ним 1945 року. Оскілки пані Кабаєва підтримує війну в Україні, має бути негайно депортована зі Швейцарії.

Нагадаємо, що Аліна Кабаєва була депутаткою Державної Думи РФ, а від 2014 року обіймає посаду голови ради директорів холдингу “Національна Медіа Група”, від 2016 року очолює раду директорів ЗАТ “Спорт-Експрес”. Однак на публіці Аліна практично не з’являється зі зрозумілих причин.

Кабаєва висловилася про російських спортсменів

Тиждень тому у фан-акаунті Кабаєвої в Instagram, який вже заблокований у Росії, було опубліковано пост, у якому спортсменка журилася, що ставлення до Росії сьогодні є найганебнішою сторінкою в історії світового спорту.

“Міжнародний олімпійський комітет відібрав у російських спортсменів, які брали участь в Олімпіаді в Сочі, виграні медалі та довічно дискваліфікував. Без будь-яких реальних доказів! Але Спортивний арбітражний суд виправдав спортсменів і змусив МОК повернути медалі. Хтось із цих організацій WADA (Всесвітнє антидопінгове агентство – прим. ТАРС) та інші обвинувачі – попросив вибачення у наших спортсменів? Як могли ви не помітити, що 28 спортсменів були повністю виправдані судом?” – йшлося у повідомленні, взятому з інтерв’ю пані Кабаєвої для TACC.

У ньому гімнастка засудила санкції щодо російських спортсменів, які міжнародне співтовариство запроваджує через війну, яку Путін розв’язав на території України. Спортивних чиновників, які відповідальні за санкції щодо російських спортсменів, Кабаєва назвала лицемірами та сказала, що Росія вистоє у цьому зіткненні з санкціями.

Exit mobile version