Возз’єднався з сім’єю 11-річний хлопчик, який сам перетнув кордон зі Словаччиною

11-річний Хасан із Запоріжжя, який сам перейшов кордон зі Словаччиною 5 березня, возз’єднався з сім’єю.Хлопчик, його мама, бабуся, а також п’ятеро братів і сестер перебувають всі разом у безпеці.Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ Словацької республіки у Facebook.

“Неможливе стало реальністю. Хасан, який один подорожував Україною і своєю історією підкорив весь світ, вже з мамою. Після дуже довгої і важкої подорожі їм також вдалося возз’єднатися з бабусею на території Словаччини”, – написали у міністерстві.

У МВС також подякували волонтерам, які допомагали Хасану та його рідним, зокрема Асоціації громад християнської молоді (ZKSM), а також правоохоронцям по обидві сторони кордону.

Нагадаємо, раніше соцмережі сколихнула історія Хасана, коли він самотужки перетнув піший кордон зі Словаччиною, тікаючи від війни. При собі 11-річний Хасан мав лише невеликий рюкзак, документи і номер на руці.

На щастя, тоді волонтери зв’язалися з сім’єю дитини та допомогли йому перетнути кордон у безпеці.

Більше: При собі пакет, паспорт і номер телефону на руці: 11-річний українець сам доїхав із Запоріжжя до Словаччини (Фото)

Фото: Міністерство внутрішніх справ Словацької республіки

Exit mobile version