“Вибачте, що так мало”: вчинок школяра розчулив українських військових

Фото з відкритих джерел

В Україні 13-ий день триває повномасштабна війна з росією. Українські воїни знищують ворога і не дають можливості забрати йому клаптик нашої священної землі. Військовим допомагають як волонтери, так і звичайні люди. Підтримують хто як може: плетуть сітки, приймають внутрішньо переміщених осіб, надають фінансову підтримку.

Читайте також: На Буковині 82-річний дідусь перерахував ЗСУ майже 400 тисяч гривень

Цього разу воїнів з однієї із бригад на Волині зворушив грошовий переказ дитини, який вони отримали на свій рахунок. Про це вони розповіли на Facebook-сторінці.

Військові кажуть, що школяр перерахував на їхній рахунок 30 гривень, а в призначенні коштів вибачився, що не міг віддати більше. Хлопчик також подякував військовим і попросив їх берегти себе.

“Хлопці, вибачте, що так мало. Я лише школяр, тож кидаю, що є. Бережіть себе. Дякую вам за те, що ви є”, – написав хлопець.

У бригаді повідомили, що вирішили не вказувати ім’я та прізвище хлопчика.

“Але ми плакали, читаючи цю виписку з банку”, – йдеться у дописі бригади.

Нагадаємо, Національний банк України відкрив спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Будьте уважні – перераховуйте кошти лише офіційним установам, а не “знайомому знайомого”. У цей нелегкий час є чимало шахраїв, які хочуть збагатитися скориставшись чиєюсь добротою.

Реквізити у попередньому матеріалі: Українські військові потребують підтримки громадян

Читайте також: З Угорщини до Тернополя прямує чергова партія гуманітарної допомоги

Exit mobile version