Іллі Киві оголосили підозру в держзраді (Документ)

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова оголосила про підозру народному депутату від ОПЗЖ Іллі Киві. Про це вона повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Пані Ірина зазначила, що незабаром його оголосять у міжнародний розшук. Потім буде арешт, екстрадиція і справедливий суд.

“На основі зібраних доказів вважаю, що ви своїми діями і висловлюваннями заподіяли колосальну шкоду державі Україна. Ви зробили все від вас залежне, щоб «запросити» в наш дім російського агресора, ви зробили все, щоб кордони нашої держави змінились, ви зробили все, щоб мільйони людей ночували в бомбосховищах, ви зробили все, щоб мільйони українців жили на кордонах сусідніх держав, а багато з них ніколи не повернулись додому, ви зробили все, щоб українські діти більше ніколи не побачили своїх батьків. Все це ви зробили даремно і марно – нічого не вийде ні у вас, ні у ваших кураторів”, – додала прокурор.

Іллі Киві оголосили підозру за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність) та ст. 111 (державна зрада).

Читайте також: “Мій Харків перетворюється на руїни, дайте можливість захищати країну”, – ув’язнений попросив про амністію (Відео)

Фото: з допису Ірини Венедіктової
Exit mobile version