“Нас не 10 осіб, нас біля 10 тисяч загинуло”, – російський окупант розповідає рідним правду (Відео)

Російський окупант, якого взяла у полон українська армія, записав відеозвернення, у котрому розповів рідним правду про те, що насправді відбувається. Військовий не лише повідав родичам про дійсну кількість загиблих окупантів, а й зазначив, що вони самі у цьому винні. Що український народ не розпочинав цієї кривавої війни, а реальним та єдиним агресором і вбивцею невинних дітей, жінок та чоловіків є Росія.

“Привіт, моя рідна. Звертаюся до тебе з такими думками, що я перебуваю у полоні в українців. Не потрібно хвилюватися – у мене все добре. Те, що нам розповідають, що українці поганий народ, що тут вбивають росіян – це просто керівництво промиває мізки нашому народу.

Якщо чесно, цей народ самі ж росіяни й знищують за наказом нашого вождя. У тому, що тут відбувається, у цьому винна тільки Росія, не Україні, ні будь-хто інший, ні Польща. Вони вбивають людей, мирних жителів. Вбивають дітей.

Хай всі знають, що Росія – не та Росія, про яку нам говорять. Ми – агресори, ми винищувач. Так що, як кажуть, ми “пушечне м’ясо”. Згідно з останніми даними, щоб ти знала, сюди приїхали дуже багато військових зі всієї країни. І те, що Путін розповідає нам, вам, що тут померли з 10 осіб – це все неправда. Нас загинуло біля 10 тисяч, якщо не більше. Так що, не вірте нашим новинам, котрі втирають, промиваючи вам мізки”, – зазначив у своєму відеозверненні окупант.

Читайте також: Корінний росіянин прийшов до СБУ, щоб воювати з РФ на боці України (Відео)

Exit mobile version