“Вбитих не забирають, поранених добивають, жодній матері не прийшла похоронка” – окупант розповів про армію РФ (Відео)

Фото: кадр з відео

Триває російсько-українська війна. Від початку вторгнення Росії в Україну полягли тисячі російських окупантів. Проте ні одній матері вбитого російського солдата не прийшла похоронка. Росія намагається приховати втрати. Рідні навіть не підозрюють, де знаходяться їхні діти, і що багато із них вже ніколи не повернуться додому. Один з окупантів, якого взяли у полон українські військові, розповів, що насправді відбувається усередині армії РФ.

За словами полоненого, російські офіцери вбивають своїх поранених солдат, а загиблих залишають на полі бою, про смерть військових рідних не сповіщають.

«Нас відправили на смерть. Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла», – каже полонений.

Цьому військовому пощастило більше, ніж іншим, – він потрапив у полон до України. Йому дали можливість поспілкуватися з матір’ю.

Загарбник плаче та просить неньку звернутись до «Спілки матерів Росії», сподівається на обмін. Попри це солдат боїться за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб.

Читайте також: Працівники та пасажири Укрзалізниці затримали у потязі диверсанта 

Переглянути відео ви можете за посиланням: https://www.facebook.com/fainemisto.tv/videos/941203439916529

Exit mobile version