Мати 8-х дітей відмовилася від дев’ятої через брак коштів на їх утримання

У Луцьку жінка відмовилася від своєї півторарічної дитини. Разом з малятком вона прийшла до лікарні, залишила дівчинку в приймальному відділенні і подалася геть. Ні свого прізвища, ні дитини вона не назвала. Як повідомили працівники медичного закладу, свій вчинок невідома пояснила відсутністю коштів на утримання неповнолітньої, – пише Главред. 

“Зараз жінку розшукують. Вже відомо, що вона 1984 року народження, уродженка Володимира. Працівникам лікарні розповіла, що немає коштів на утримання дитини. Цікаво, що малюк навіть не зареєстрований”, – йдеться в повідомленні. Жінку зараз розшукують. Дитина здорова, перебуває в лікарні з працівниками ювенальної превенції.

Як виявилося, перед цим її позбавили прав опіки щодо восьми її дітей. Начальниця сектору ювенальної поліції області Інна Остапович пізніше зазначила у коментарі ІА “Волинь Post”, що вдалося знайти бабусю дівчинки. Саму ж маму малятка в розшук не оголошували, бо вона сама покинула дитину, яка згодом був переданий відповідним службам.

Читайте також: У Тернополі 19-річна дівчина народила вдома дитину – немовля мертве

Exit mobile version