Олімпійський призер виставив на аукціон свою медаль задля допомоги українській армії

Олімпійський призер у Токіо Станіслав Горуна вирішив допомогти Україні не лише фізично, а й фінансово. Каратист виставив на аукціон бронзову медаль Олімпіади-2020.

Станіслав Горуна з перших днів війни в Україні взяв до рук зброю. Тепер титулований каратист допоможе рідній країні фінансово.

Спортсмен виклав на свою бронзову олімпійську нагороду, яку здобув у Токіо, на аукціон. Благодійну справу проводить Tribuna.com разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності. Пише “24Канал”.

Ціна лоту стартує з 10 тисяч доларів.

Усі зароблені кошти підуть на допомогу українським захисникам. Торги триватимуть до 6 квітня. Відзначимо, до аукціону долучились чимало відомих спортсменів. Серед лотів навіть є футболка одного з найкращих футболістів світу Роберта Левандовського з його автографом.

У коментарі Горуна зазначив, що медаль з Токіо є найціннішою для нього у його щедрій скарбничці нагород. У цій медалі об’єднана уся кар’єра Станіслава. Каратист додав, що немає нічого важливішого за Україну, а в Україні – війна.

Exit mobile version