Тернопільського біатлоніста відсторонили від змагань через допінг

Фото: biathlon.com.ua

24-річний український біатлоніст Руслан Бригадир склав позитивний тест на допінг. У сечі спортсмена знайшли заборонені речовини, за які WADA застосовує санкції до спортсменів. Допінг-пробу в Бригадира брали 27 березня поточного року.

Починаючи з 20 грудня біатлоніст тимчасово відсторонений від змагань та тренувальних зборів до завершення розслідування.

27 березня 2021 року офіцером допінг контролю НАДЦ було відібрано Пробу сечі у спортсмена Руслана Бригадира, яка показала несприятливий результат аналізу щодо речовини, яка міститься в  Забороненому Списку ВАДА 2021.

“З 20 грудня 2021року до вияснення усіх обставин та винесення рішення, Руслан Бригадир тимчасово відсторонений та не зможе приймати участь у змаганнях та навчально-тренувальних зборах”, – йдеться у повідомленні Федерації біатлону України..

Останнім часом Руслан Бригадир представляв збірну України на Кубку IBU. На етапах Кубка світу спортсмен участі не брав, але виступав на Кубку Міжнародного союзу біатлоністів (IBU). Найкращим його результатом у поточному сезоні стало 68-е місце у спринтерській гонці у Норвегії.

Читайте також: Кращі спортсмени-поліцейські Тернопільщини отримали нагороди (Фото)

Exit mobile version