Випускники Тернопільщини можуть безкоштовно підготуватися до ЗНО: умови участі у проекті (Відео)

Фото: Файне місто

У Тернополі випускники освітніх закладів краю можуть отримати безкоштовну допомогу у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Така ініціатива можлива завдяки соціальному освітньому проекту “ЗНО без стресу”, який діє вже два роки поспіль. Його автор – вчителька української мови та літератури однієї з шкіл Підволочиського району, волонтер Ірина Ваврик.

Про умови участі у проекті журналістам “Файного міста” розповіла завідувачка відділу міського абонименту Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки Тетяна Ковалькова.

“Ірина Ваврик запропонувала, а бібліотека підхопила цю ідею. “ЗНО без стресу” – це безкоштовне навчання, учасником якого може стати кожен, хто хоче збагатити свої знання з української мови та літератури. Єдина умова – потрібно придбати читацький квиток у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці”, – розповідає Тетяна Ковалькова.

Варто зазначити, що розпочати навчання можна у будь-який час впродовж навчального року. Більш детально про “ЗНО без стресу” та умови навчання в період карантину – у нашому відеоматеріалі.

Читайте також: У Тернополі розшукали ймовірного вбивцю завучки директора ЗОШ №11 – підозрюваний повісився (Відео)

Exit mobile version