Тернопільські школи і садочки готові до початку навчання 1 вересня, – міський голова Сергій Надал

Фото: Сергій Надал

1 вересня – традиційний початок нового навчального року. У Тернополі він розпочнеться у звичних класах, за звичними партами. Освітні заклади готові прийняти на навчання учнів та вихованців в умовах карантину. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. За словами очільника міста, усі освітяни міста працювали для того, щоб новий семестр можна було розпочати на високому рівні.

“Тернопільські школи і позашкільні заклади готові до початку навчання. Місто готове прийняти дітей у школах, у традиційних класах, за звичними партами.

 Цьогорічна пандемія вносить ряд обмежень і особливостей. Школи мають розроблені спеціальні правила, про які учителі вже поінформували всіх учнів та батьків: антисептик, маски, соціальна відстань, обмеження на перебування в школах батьків, особливості поведінки на уроках і перервах.

Безпечні умови для навчання дітей – наш найвищий пріоритет. Медики будуть відстежувати ситуацію у кожній школі, у кожному класі. Ми також будемо регулярно інформувати про загальнодержавні заходи протидії пандемії, які впливатимуть на роботу освіти.

Дорогі вчителі! Сьогодні від вашої професійності та відповідальності залежить дуже багато. Вірю, що кожен на своєму рівні робить все можливе, щоб створити найкращі умови для маленьких тернополян – для їх повноцінного навчання, виховання, розвитку. Дай вам, Боже, сили і здоров’я у цих непростих умовах. Дякую за вашу щоденну працю”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також: Кращих учнів міста відзначили стипендіями (Відео)

Exit mobile version