«Життя зіграємо по нотах»: директори тернопільських шкіл креативно привітали випускників-2020

директори тернопільських шкіл

Незважаючи на те, що цей рік став дуже непростим для школярів та освітян, «Свято випускника-2020» у Тернополі таки відбудеться. І з нагоди такої події директори тернопільських шкіл зробили учням несподіваний сюрприз – записали емоційне відеопривітання!

Директори тернопільських шкіл вразили креативністю

У відеоролику керівники шкіл демонструють чудову обізнаність у сучасних цифрових технологіях, з якими їм довелося працювати в умовах карантину:

«Любі друзі! Шановні педагоги і батьки, дорогі випускники! Ми вже півроку спілкуємося в режимі онлайн. Зустрічаємося в Зумі, прощаємося в Скайпі, радимося в Вайбері… Словом, живемо у «Хмарі», як Олімпіські боги!»

Вітаючи цьогорічних випускників, керівники шкіл наголосили, що свято повинно бути у серцях, і не важливо, відбудеться воно онлайн чи офлайн:

«Головне, щоб було по-нашому: весело, радісно, цікаво, з драйвом і з гумором!»

Файному місту – файна освіта

Найбільшим сюрпризом цього відео стала пісня, присвячена випускникам. Під звуки всім відомої мелодії «Файне місто Тернопіль» там звучать нові слова, в яких і гордість за учнів та їхні здобутки, і щирі побажання на майбутнє:

«Вставай, сонце! Життя зіграємо по нотах! Європа почекає, ми поїдем в файне місто Тернопіль!»

Запальна енергетика, танці та співи директорів тернопільських шкіл просто вражають і показують їхню щиру любов до роботи та своїх учнів. Під час перегляду цього відео аж сльози навертаються на очі – такого в Тернополі ще точно не було! Звернення директорів за короткий час набрало вже кілька тисяч переглядів, адже воно викликає тільки найсвітліші емоції. А ще – підтверджує те, що ми знали і так: у файному місті – дуже файні освітяни!

Читайте також: Юний геній Богдан Вдовін: у Тернополі випускник отримав максимум балів одразу з двох предметів (Відео)

Exit mobile version