На Тернопільщині 10 випускників цьогоріч отримали максимальний бал на ЗНО (Відео)

ЗНО на Тернопільщині завершилося. Підсумки підбиті, результати – відомі. Відтак, іще 5 випускників шкіл краю отримали по 200 балів за результатами тестування. Загалом, найвищий бал отримали цьогоріч аж 10 випускників. Більш детально про тестування, а також учасників ЗНО – начальник управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

“24 липня Український центр оцінювання якості освіти оголосив результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, історії України та біології. Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені. Результати тестування розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів. Найвищі результати були отримані: англійська мова – м. Збараж, історія України – ЗОШ 19, ЗОШ 3 та с. Новосілка Підгаєцького району, біологія – с. Нове Село Підволочиського району.”

Як ми вже раніше повідомляли, максимальну кількість балів – по 200, також отримали 5 учасників тестування з математики та фізики. Про це розповів відповідальний за ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк.

“Всі учасники ЗНО, які набрали максимальну кількість балів, з Тернополя. З них – двоє отримали по 200 балів з фізики та троє з математики”, – повідомив Юрій Шайнюк.

200 балів з математики отримали:
– Заремба Роксолана Ігорівна — випускниця ТУГ ім. І. Франка;
– Брюхань Софія Олександрівна — випускниця ТСШ І-ІІІ ст. № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов;
– Фірман Дмитро Богданович — випускник ТНВК Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого.

200 балів з фізики отримали:
– Салюк Олег Богданович — випускник ТСШ І-ІІІ ст. № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов;
– Вдовін Богдан Богданович — випускник Тернопільського технічного ліцею.

Exit mobile version